Khamis, 4 Ogos 2011

salah!!

slm...
wiiiiiiiiii...cek nab naik angin skrg nie..
sbbnye n3 yg dah lps post balik..
adeiii...camno leh jd gitu ek?
cek nab nak edit letak label sbnrnye..
tp dia 'ter'post plak..
alaaahhh..lantak lah kan..
yg penting cek nab dah label..hihiiii

cek nab skrg tgh tgk gambar2 nak tukar gbr kat profil tu..
tb2 terbelek gbr2 lm..
mcm2 ade...seronok tul..rs nak wat n3 jek..
tgu jek la nti ye..bl cek nab rajin upload gambo2 tu..
k la, tata titi tutu

4 ulasan:

filanastasia berkata...

wah.. berwajah baru.. mantop gtu.. somel jek.. sis gak yg tak post2 entry baru.. setiap kali bukak, setiap kali tutup.. i donno where's da mood go.. aishhh

ain nazathul berkata...

sis,hahaha..ni la hasilnya bl dah xde keje...hikhikhik..fuuhhhh..tiup semangat nak menaip kat sis..wiiiwiiii

Nur Izz berkata...

ain, aku punya pun ada masalah... x boleh add link/blog lain kat list tu...
dah bape hari cuba masukkan blog hang dgn kawan kita tu... x boleh jugak... haduiii ada apaan.....

ain nazathul berkata...

jue,ko dah try kat edit tu ke?ko add list kat situ..aku pun x bape pandai nak bgtau..hahaha