Jumaat, 5 Ogos 2011

Pssssttttt....Gosip Gosip di bulan pose..hehe

Salam..
slmt tghari uolls
hehe..dah tghari br cek nab nak menaip..
bkn pe..sbb dr pg td cek nab membelek rumah(blog) org..
mcm2 cek nab jpe..hahaha
maka,cek nab terbaca la psl artis..
(bln pose neh sempat lagik cek nab bukak gosip yek?)
xpela...cek nab tertengok jek...
story2 tu sume cek nab baru tau sbb x tgk majalah2 hiburan..
hehe..meh la dkt ckit..
cek nab nak story gosip pe yg cek nab bc td..

mula2 pasal 2 org HERO MALAYA...sape lagi la kan klu bkn pojaan ati cek nab..
ALLY ISKANDAR & KHAIRUL FAHMI..
ehhh..korg kenal x si khairul fahmi ni?alaaa..penjaga gol bola sepak Malaysia la..yg di panggil Apek tu..
al kisahnye diorg berdua ni dah putus tunang..[errrkkk..diorg bkn btunang bdua tau...]
diorg putus dgn tunang masing2 la...xpela...xde jodoh kan...nak wat camne...
doakan yg terbaik utk diorg je la...
(pasni mesti ramai peminat ally iskandar n khairul fahmi tersenyum lebar kan?)

2nd story pasal ratu etnik si NORANIZA IDRIS...
cek nab bc noraniza ni nak kawen 1 oktober dpn..
dgn sape?mane cek nab tau..tp katanya dgn ahli perniagaan yg selalu npk dgn dia tu..
hmmm..klu betullah kak ani ni nak kawen,maknanya ni pkahwinan kak ani yg ke-3...
pe2 pun cek nab doakan yg tbaik je la..

errrkkkkk..korg jgn plak kata cek nab bawak mulut..
ni sume cek nab bc kat blog org..pastu kat murai.com tu pun ade..
hahaha...cek nab pose tau..
x bek gosip..ni cuma nak story mory ngan uolls jek..
k la,wlu ape pun,kita doakan jela kebahagiaan diorg nie..
smg sentiasa berada di bwh lindunganNYA..
Aminnnn

2 ulasan:

filanastasia berkata...

apa?? apa?? ally putus tunang?? apa?? (lagik sekali..) muahahha.. jahatnya i.. tp i tak posa, cuti-cuti ramadhan.. so boleh excuse.. aceh..

ain nazathul berkata...

hahaha...haah.org pun tkezut..tp xpela...ade la can sis nak tackle dia..ahakss