Isnin, 26 Januari 2009

hadiah KUCING?

HEPY besday...arituh aku sambut besday lect aku..
kami bagi dia kucing...
iye...kucing..
puas aku carik keliling jb tempat jual kucing..
last2 kat giant extra gak aku g..
huh..wat bazir minyak kete jek round jb..
kucing tu comei giler..manja lak tuh..
utk 1 mlm aku kena jg dia..giler..
aku x cukup tdo mlm tu..
ble dia bgn jek,aku pun bgn..
bukan ape...aku tkut dia g katil roomate aku..
roomate aku tuh kuat jerit..
kang x psl2 jerit tgh mlm sbb kucing g tpt dia..
so, aku la yg kena handle..
mmg mcm jg bayi la...loteh makcik oooiiii...
esknye aku ngantuk kat klas mcm org jg anak 10....
pg2 aku anto kucing tu kat member lg sorg..
bio dia lak yg jaga..aku nak g kelas beb..
mne leh bwk kucing g klas..
nak tgl kat bilik kang dia berak kat katil aku..naye jek..
wakakakaka...xpela..sbb lecturer aku tu suka giler kat kucing,kami pakat bg kucing..
dia hepy giler dpt kucing..terharu aku..sob..sob..
skrg ni,kucing tu dah slmt duk dlm sangkar dia...
aku ada melawat aritu..cian dier...
nama dia mia...hahaha...mcm miow..tp singkatkan jd mia...
rindu kat mia..pe dia wat skrg ek...
anyway,
HEPY BESDAY PUAN ZAITON.....

3 ulasan:

filanastasia berkata...

putri : berjaya hang beli kucing ek.. alahai.. best best.. naper la aku allergic neh.. kalau tak, bleh suh hang beli kucing time besday sis.. ngeh ngeh..

A t i Q a h berkata...

whoah! bestnya dpat hadiah kucing. kalau kite mesti da nangis2 terharu. uhuk uhuk.

ain janne berkata...

kak D ; xdenye org nak bg kak D kucing..nti makcik yg kene jg..cian makcik..hahaha
Kak D bg rimau br best..leh jd guard kak D..

atiqah ; suke kucing ke?bg hadiah whiskies je leh x?hehe